Nick Timmers
General Manager bij Van der Valk Hotel Veenendaal

Waarom op Businesspark Het Vizier?

Nick Timmers: “Bij de keuze van een locatie, stelt het Van der Valk-concern een aantal voorwaarden. Zo moet het hotel altijd in het zicht van de snelweg liggen én direct bij een afslag. Deze plek op Businesspark Het Vizier in Veenendaal voldoet aan alle eisen. We merken nu dat voor zakelijke gasten de nabijheid van Intercity station Veenendaal-De Klomp ook een enorm pluspunt is.”

En, loopt het goed?

Timmers: “Het gaat boven verwachting. Zowel qua bezetting van de kamers als van de vergaderzalen. Ook de aantrekkingskracht van dit hotel voor congressen en bedrijfsfeesten neemt steeds verder toe.” 

Vol lof over Veenendaal

Timmers is bijzonder enthousiast over Veenendaal. Over de ligging, maar ook over de samenwerking met de gemeente. Timmers: “Veenendaal ligt gewoon top. Centraal in Nederland, maar zonder het nadeel van files. Je zit zo in de Randstad. Daarnaast is Veenendaal voor ondernemers een goed georganiseerde gemeente is. De procedures bij het verlenen van vergunningen gaan vlot, er zijn Parkmanagers voor het terrein en er is beveiliging en camerabewaking. Als ondernemer hoef je hier zelf nauwelijks naar om te kijken. Heel prettig.”

Ook ondernemen in het hart van Nederland?

Businesspark Het Vizier in Veenendaal is de locatie bij uitstek voor het realiseren van een onderscheidend bedrijfspand voor uw bedrijf. Direct aan de verbrede A12 bij Veenendaal, tussen Utrecht en Arnhem. Filevrij bereikbaar en op loopafstand van NS-station Veenendaal-De Klomp.

Kiest u voor Het Vizier, dan kunt u rekenen op:

  • Centrale ligging in het hart van Nederland.
  • Duurzaam en energiezuinig ondernemen.
  • ICT-hotspot met een concentratie van ICT-bedrijven en hightech kennis.
  • Ondernemen in gezelschap van topbedrijven in de FoodValley Regio.
  • Hoogwaardige voorzieningen zoals glasvezel internet en horeca.
  • Volop ruimte voor eigen architectuur en ontwerp.

Meer info over Businesspark Het Vizier

Vraag nu de gratis brochure aan