Oosterhout heeft goede winkelcentra, scholen, sportfaciliteiten, uitgaansgelegenheden en een uitgebreid verenigingsleven. Op maar 10 kilometer van Breda en gunstig gelegen ten opzichte van Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Met maar liefst 3.500 bedrijven, biedt Oosterhout ook volop werkgelegenheid. De nieuwe wijk de Contreie kijkt uit op uitgestrekte landbouwgronden, bossen en Den Hout, één van de mooiste dorpen van Brabant. De Contreie is ruim van opzet met veel groen en mooie plekken om te wandelen, sporten en spelen. De ligging aan de eeuwenoude Vrachelsestraat met monumentale boerderijen, brengt je terug in de tijd. De uitstekende voorzieningen van Oosterhout liggen binnen handbereik.

In de Contreie valt echt wat te kiezen

Toekomstige bewoners kunnen zelf hun droomhuis bouwen, alleen of samen. Daarvoor zijn in de Contreie 150 vrije kavels beschikbaar, variërend in omvang van 400 tot wel 1600 m2. Er is ook ruime keuze uit koop- en huurwoningen in prijs variërend van goedkoop tot duur. Er valt dus écht wat te kiezen in de Contreie.

De gemeente helpt u

De gemeente Oosterhout stelt alles in het werk om bouwen of kopen in de Contreie zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk voor u te maken. De gemeente denkt graag mee over hoe uw wensen vertaald kunnen worden naar een plan en helpt u bij de procedures. Kortom, u staat er niet alleen voor.